TUGAS SOFTSKILL B. INGGRIS BISNIS

Present Perfect or Past Simple Test

Click on the answer you think is correct.
1. When ___________ the school?
a) have you joined
b) did you joined
c) did you join
d) have you ever joined
answer : C

2. ___________in England?
a) Did you ever worked
b) Have you ever worked
c) Worked you
d) Didn’t you have worked
answer : B

3. That’s the best speech____________
a) I never heard
b) I didn’t hear
c) I used to hear
d) I’ve ever heard
answer : D

4. He’s the most difficult housemate______________
a) I never dealt with.
b) I never had to deal with.
c) I’ve ever had to deal with.
d) I’ve never had to deal with.
answer : C

5. ____________ to him last week.
a) I spoke
b) I’ve already spoken
c) I didn’t spoke
d) I speaked
answer : A

6. ___________ a contract last year and it is still valid.
a) We have signed
b) We signed
c) We haven’t signed
d) We have sign
answer : A

7. ___________ from a business trip to France.
a) I come back
b) I came back
c) I never came back
d) I’ve just come back
answer : D

8. Prices ________ in 1995 but then_____in 1996.
a) rised _____falled
b) rose _____ fell
c) have risen _____ have fallen
d) rose _____ have fallen
answer : B

9. You____________to a word____________
a) listened _____ I haven’t said
b) didn’t listen _____ I say
c) listened _____ saying
d) haven’t listened _____ I’ve said
answer : B

10. I can’t believe that ___________ the news.
a) you haven’t read
b) you didn’t read
c) you don’t read
d) you read no
answer : A

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: